Acesta sunt eu! Tu cine esti?

Editura: Ponte

 

 

Pret: 24.90 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Acesta sunt eu! Tu cine esti?

Email Telefon

Acesta sunt eu! Tu cine esti?

Autor: Jesper Juul

 

„Conflictele dintre parinti si copii nu sunt un semn ca parintii n-ar face fata educarii copiilor, ci sunt utile pentru ca ambele parti sa invete cate ceva. Intr-o familie sanatoasa, insa, responsabilitatea pentru calitatea conflictelor revine parintilor. A lasa vina pe umerii copiilor este lipsit de responsabilitate si nu poate genera decat noi conflicte si mai distructive." JESPER JUUL

 

Conceptul lui Jesper Juul de „echidemnitate" in familie a devenit cunoscut prin lucrarea "Copilul tau competent", un bestseller international in domeniul pedagogiei. In cartea de fata, Juul se ocupa de sursele fierbinti ale dinamicii familiale: conflictele si importanta lor deosebita pentru familie si educatie.

 

Jesper Juul s-a nascut in 1948, in Danemarca. Este terapeut familial, consilier conflictual si scriitor. Pana in anul 2004, a condus Institutul Kempler din Scandinavia in Odder, Danemarca, pe care l-a infiintat in anul 1979. Jesper Juul a dezvoltat o forma proprie de terapie si consiliere: interventii pe termen scurt cu intreaga familie, orientata pe actiune si practica. Scopul muncii sale este sa sustina potentialul parintilor in educarea copiilor si nu sa le confirme esecurile. Jesper Juul este autorul a peste 20 de volume, traduse in numeroase limbi, precum si fondatorul si conducatorul retelei Familylab International.

 
Format: 12,5 x 19 cm
Nr. pagini: 128
 
Produse recomandate
Comanda acest produs
Pret Vechi:54.80 Lei
48.80 Lei
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Newsletter

Dezabonare

Noutati
De Paste ne jucam si decoram

 

Pret: 9.00 Lei

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de Little Pages S.R.L., CIF: 32947518, Reg.Com: J40/3358/2014