Rafturile librariei se prezinta

Sunt o mama iubitoare de carti si de lectura care, de cand a aparut prima fetita din familia noastra, am incercat sa ii insuflu si ei placerea de a-si petrece timpul in compania cartilor.
 
La inceput, am cautat carti pentru bebelusi, carti senzoriale, pliante cartonate si carticele cu versuri pentru copii. Le gaseam in diferite locuri (librarii, supermarket-uri, magazine online), dar aceste cautari erau din ce in ce mai consumatoare de timp. Mi-ar fi placut sa le gasesc intr-un loc la care sa am acces mereu, fara sa fie nevoie sa ma deplasez si sa sacrific din timpul petrecut cu familia. Ma gandeam ca sigur mai sunt si alti parinti care isi doresc acest lucru, asa ca am inceput sa creionez proiectul librariei online. A fost repede finalizat, stiam bine ce vreau :)  
Am selectat cu mare atentie furnizorii, gasiti pe rafturile librariei numai produse de calitate, educative, utile pentru familia dumneavoastra.
logo 900 x 832 px
Bebelusii si copiii mici cresc si invata in permanenta. Fiti alaturi de ei citindu-le si jucandu-va cu ei. Veti gasi in librarie multe carti adresate segmentului de varsta 0-3 ani care sa va ajute: carti simple, cu o singura imagine sau un singur cuvant pe pagina; carti cartonate, micute, cu diferite teme; carti cu sunete; carti-jucarie; carti cu povesti; materiale Montessori; jocuri si jucarii educative, din lemn. Toate sunt minunate, amuzante si va vor oferi ocazia sa petreceti timp de calitate alaturi de cei mici.
baby toddler image

Grupa de varsta 3-6 ani cuprinde copilul mic, de-abia iesit din etapa de bebelus, copilul de gradinita si scolarul la inceput de drum. Este o grupa de varsta larga, fapt care se reflecta in varietatea si bogatia de carti din aceasta categorie pe care le veti gasi in libraria noastra,
Copiii de aceasta varsta exploreaza intens tactil si vizual, dar deja pot sa aiba grija de o carte cu ilustratii. Descoperiti extraordinarele carti din librarie potrivite pentru ei! Celor mici le place sa le cititi, dar sunt si nerabdatori sa invete sa citeasca ei singuri! Gasiti in librarie carti ilustrate cu povesti scurte, dar si carti cu povesti impartite pe capitole, carti despre bunele maniere, carti de activitati, carti cu sunete, carti pentru invatarea limbii engleze, CD-uri, jocuri si jucarii educative si multe altele. Incercati-le si le veti deschide celor mici o lume de care se vor indragosti!

3-6 ani imagePerioada cuprinsa intre 6 si 9 ani este una de crestere exploziva atat din punct de vedere intelectual, cat si fizic. Copiii isi descopera noi preferinte, noi preocupari si le aprofundeaza la tot pasul.
Acum se face saltul de la cartile ilustrate la cele mai extinse, cu capitole; copiii doresc sa citeasca singuri, sa aleaga singuri ceea ce citesc, incep sa aprecieze timpul petrecut in compania unei carti, singuri. Acum ei devin cititori!
Avem in librarie carti pentru micutii de 6-7 ani care de abia descifreaza tainele literelor si silabisesc, dar si pentru micii cititori de 8-9 ani care citesc cu aviditate o carte noua si amana alte activitati pentru mai tarziu.

6-9 ani imageCopiii de la 9 la 12 ani sunt cititori independenti interesati de foarte multe subiecte. Unii apreciaza cartile non-fictiuneenciclopedii, carti de tipul “cum se face“, carti de stiinta, carti de cultura generala; pentru iubitorii de fictiune, gama de carti cuprinde carti cu aventuri familiare lor care au loc la scoala pana la legende, carti de activitati complexe, jocuri provocatoare.

9-12 ani image _ 1
Pentru tinerii de peste 12 ani gasiti in librarie carti extrem de diverse, de la fictiune pana la carti de stiinta, de istorie, de aventuri reale, dar si carti ilustrate cu informatii detaliate pe diferite teme.

peste 12 ani image

Parintii si educatorii vor gasi cele mai noi si mai avizate carti de interes pentru ei: carti de pregatire pentru “meseria” de parinte (preconceptie, sarcina, nastere), carti de parenting si de dezvoltare personala; carti de dezvoltare si perfectionare a carierei pedagogice.

parents _ 1

Pentru intrebari, sugestii si comenzi, ne gasiti la 0770 894 972 sau scriindu-ne pe adresa de email contact@mami-citeste.ro.