Competitia de proiecte Mama StartUp

Daca esti mama si ai o idee sau chiar ai initiat un business in domeniul JOC, JOACA, JUCARII, asociatia Work At Home Moms Romania si mami-citeste.ro te invita la cea de-a patra editie a competitiei de proiecte Mama StartUp.

11667456_806276039488725_1416260035460322826_n

 


Proiectul Mama StartUp a fost creat pentru a sustine mamele incepatoare intr-ale afacerilor si se adreseaza mamelor care doresc sa puna pe picioare un business sau care au deja unul mai tanar de 1 an. Alaturi de sponsori si de juriul cu experienta in domeniu, organizatorii incurajeaza afacerile mamelor cu premii substantiale si feedback pentru o mai buna lansare in breasla.


Tema acestei editii Mama StartUp este JOC, JOACA, JUCARII (jucarii, jocuri, locuri de joaca, ateliere pentru copii etc.)


Va invitam sa trimiteti planurile de afaceri pe email intre 1-15 iulie 2015. Cele 5 castigatoare vor fi anuntate prin email pe 25 iulie.


Rezultatele
vor fi afisate pe site-ul www.wahm.ro, pe pagina de Facebook a Asociatiei, precum si pe blogul si pagina de Facebook ale librariei mami-citeste.ro.


Premii


In cadrul competitiei, mami-citeste.ro va oferi gazduirea lucrarilor realizate de mamele de pe locurile 1, 2 si 3 pe “rafturile” librariei online (numarul de jucarii gazduite se decide ulterior)
.


Celelate premii constau in:


*350 ron – finantare oferita de Asociatia Work At Home Moms


*Layoutul si 100 de carti de vizita pe hartie manuala, pachet in valoare de 250 ron oferit de Imagine People


*consiliere legislativa constand in raspunsul la 5 intrebari, pachet oferit de Shirina Stefanescu, Business Lawyer – Managing Partner la Legalway


*https://www.facebook.com/sufletdemamicablog?fref=ts ofera:

1 guest post pe blog
1 articol despre castigatoarele competitiei
– 1 interviu cu una din mamele castigatoare


*InterPersonal Blog ofera:

publicarea evenimentului pe blogul personal si pagina de facebook,
– interviuri publicate pe blog cu primele 3 castigatoare


*Irninis Miricioiu, producator de emisiuni tv la TVR, ofera un interviu cu o castigatoare pe site-ul:
www.irninismiricioiu.ro


*Magazinul http://bebe-cool.ro/ ofera un voucher in valoare de 100 lei pentru achizitionarea de hainute din magazinul BebeCool mamei care se claseaza pe locul 1 si si gazduire pe magazinul online jucariilor
faurite de mamicile de pe primele 3 locuri.


*@Elefantelul curios, Bucuresti, ofera gratuit spatiul pentru un atelier/ curs/ intalnire etc. intr-o zi agreata de comun acord, cu acces ulterior timp de o ora la spatiul de joaca.


Juriul


Membrii juriului vor da o nota, insotita de feedback si sugestii, pentru fiecare proiect inscris.

Juriul este format din:
1. Imagine People, proiect de grafica, web design, vizualuri prietenoase
2. Shirina Stefanescu, business lawyer – managing Partner la Legalway
3. Raluca Nedelcu – consultanta in management si dezvoltarea afacerilor, autoare a blogului de mama (**http://sufletdemamica.blogspot.ro/*<http://sufletdemamica.blogspot.ro/>*)
4. Dana Predu, trainer de vanzari, fondatoare Juxi Magic
5. Irninis Miricioiu, producator de emisiuni tv, moderator si prezentator de evenimente speciale TVR


Toate proiectele vor fi premiate de Work At Home Moms cu includere in categoria Vitrina (asociatia isi rezerva dreptul de a nu le include pe cele care nu sunt conforme cu politica şi valorile organizatiei).


Procedura de participare


Organizatorii asteapta pe mail planurile de afaceri ale participantelor pana pe data de 15 iulie 2015, pe adresa contact@wahm.ro
.

Planul trebuie sa aiba 2 pagini, in care participantele sa demonstreze cat de creative sunt si ce aduc diferit pe piata jocurilor si jucariilor. De asemenea, planul trebuie sa cuprinda cateva elemente specifice unui plan de afacere: viziunea, descrierea afacerii, organizarea si managementul afacerii (vanzari, situatia financiara, investitii, furnizori, angajati), definirea pietei, strategii de marketing si promovare etc.
La acestea se vor adauga 2-3 fotografii reprezentative pentru imaginea afacerii fiecarei participante.


Organizatorii sugereaza participantelor sa ofere o donatie in schimbul participarii la competitie. Fondurile stranse ajuta Asociatia Work At Home Moms sa demareze si alte actiuni pentru mamele WAHM.


Mamele interesate sunt rugate sa ia legatura cu organizatorii pentru intrebari, detalii si risipirea emotiilor pe adresa de email contact@wahm.ro
.


Parteneri media:


www.SuntParinte.ro, www.Didactic.ro,
www.CalendarulMagic.ro, www.UrbanKid.ro, www.GoKID.ro, www.ozzy.ro, www.MamicaActiva.wordpress.com, www.TuSiBebe.wordpress.com, www.BucurieVerde.ro, www.Diversificare.ro,
www.Euparinteghemotoc.blogspot.ro, www.bebelu.ro, www.SuntParinte.ro, www.ClubulDeParenting.ro, www.ancabalaban.ro, www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com, www.ed4lead.ro, www.MamaAreBlog.blogspot.ro, www.BlogDeParinti.info, www.centrul-9luni.ro, www.mamadeprofesie.ro, www.laurabucur.ro, www.ouzoland.com, www.smartandhappychild.ro, www.qbebe.ro/, www.parenting.fiiunnume.ro, www.aromedepoveste.ro/, www.stiripentrucopii.com/

Urmariti site-ul si pagina de Facebook ale organizatorilor, precum si ale mami-citeste.ro pentru informatii la zi pe durata competitiei.


SUCCES!

Idei de joaca – 2

Cu siguranta cele mai frumoase amintiri din copilarie sunt momentele petrecute in natura. Nu ar fi minunat sa se bucure si copiii tai de ele?

Picture1
Copiii de pana in 3-4 ani vor fi incantati sa descopere ce pot face cu o lupa: observati impreuna copacii, un musuroi de furnici, florile sau frunzele.

 

Pe copiii mai mari poti sa ii inveti sa faca un ierbar: adunati impreuna diferite frunze si flori, puneti-le intre foi de hartie si asezati-le la presat sub un teanc de carti. Dupa aceea, lipiti-le intr-un caiet, admirandu-le coloritul si texturile.

 

Puteti sa plantati seminte impreuna: puneti un strat subtire de pamant intr-o farfurie si presarati seminte de linte; peste cateva zile, acestea vor germina si vor incolti. Ingrijindu-le, copiii vor invata sa se ocupe de o fiinta vie, vor deveni responsabili si se vor bucura de rezultatele muncii proprii. Udand semintele zi de zi, vor observa de aproape mediul si  etapele lor de dezvoltare, vor vedea cum semintele devin mici plante; vor invata ca aceastea au nevoie de apa si de lumina ca sa creasca.

 

 

Idei de joaca – 1

Joaca nu costa foarte mult

Picture1

Bucuria vacantei alaturi de cei mici nu costa foarte mult, ea este, in primul rand, o stare de spirit. Cu toate acestea, bucuria si entuziasmul celor mici cresc daca iesim din mediul familiar si descoperim noi locuri si oameni. Nu va ganditi sa faceti o expeditie la Polul Nord, este suficient sa petreceti un sfarsit de saptamana sau cateva zile la munte, la mare, la tara – altundeva decat acasa.

 

Pentru copii nu este important cat costa o vacanta, ei sunt in vacanta doar pentru ca nu mai merg la gradinita sau la scoala. Vor aprecia orice iesire, picnic si ocazia de a fi mai liberi decat de obicei.

 

Si nu uitati sa le fiti alaturi in joaca lor! Este atat de relaxant si va veti incarca bateriile pentru multa vreme!