gokid.ro si mami-citeste.ro sunt parteneri

logo+fb

 

Noul partener al Librariei familiei – mami-citeste.ro este gokid.ro – ghid de activitati si evenimente pentru copii, ateliere si cursuri pentru copii.

 

 

 

Libraria Familiei va recomanda sa vizitati cu incredere paginile site-ului gokid.ro unde veti gasi un calendar bogat de evenimente si activitati pentru copii, cursuri pentru copii, informatii despre locurile in care putem merge cu copiii, review-uri, recomandari, informatii despre carti, dar si evenimente si cursuri pentru parinti.

 

O vara de poveste alaturi de Libraria Familiei si gokid.ro!

 

 

calendarulmagic.ro si mami-citeste.ro sunt parteneri

CalendaruMagic_500Va anuntam cu bucurie ca primul partener al Librariei familiei – mami-citeste.ro este calendarulmagic.ro – site dedicat copiilor si  parintilor.

 

Calendarulmagic.ro este, in primul rand, o agenda nationala foarte bogata cu noutati si  evenimente pentru copii si parinti: spectacole de teatru, ateliere, cursuri, concerte, expozitii, lansari de carte, filme, tabere si targuri.

 

Site-ul, bine structurat si documentat, va propune si numeroase activitati pentru copii (planse de colorat, jocuri, labirinturi, rebusuri), povesti, poezii, ghicitori si curiozitati.

 

Va recomandam sa rasfoiti paginile site-ului calendarulmagic.ro, unde veti gasi si noutati mami-citeste.ro!