Bronto, un dinozaur inca mic

Editura: Nemira

 

ISBN: 978-606-758-270-3

 

Pret: 22.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Bronto, un dinozaur inca mic

Email Telefon

Bronto, un dinozaur inca mic

Faceți cunoștință cu Bronto, micul pui din familia Brontosaurus, care acum începe să descopere lumea. Alături de noii lui prieteni, Diplo, Stega și Tricer, pleacă la scăldat. Acolo ei se întâlnesc cu un vizitator neașteptat, nimeni altul decât Tyrano, copilul familiei Tyranosaurus, care vrea să se joace împreună cu ei.

O poveste de aventuri cuceritoare, plină de pilde pentru cei mici, care-i învață toleranța față de cei din jur, în ciuda diferențelor dintre ei.

 
 


DESPRE AUTORI

Valentin Nicolau (n. 1960 – d. 2015, București) este fondatorul Editurii Nemira și al postului de radio Smart FM, fost președinte al Televiziunii Române și un dramaturg de succes, piesele sale fiind incluse în repertoriile unor teatre românești de prestigiu.
Ca scriitor, a debutat în 1994 cu volumul de proză pentru copii Bronto, un dinozaur încă mic, urmat în 1995 de Bronto, un dinozaur neastâmpărat (reeditată de Nemira în 2008 și 2015). Alte cărți pentru copii: Zina Benzina (2008) și primul volum din seria „Basmania”, Răspântia gândurilor (2014).

 
 

Alexandru Ciubotariu este un cunoscut ilustrator român. A ilustrat atât cărți scrise de autori contemporani (seria Bronto, de Valentin Nicolau, Aventurile lui Cipollino, de Gianni Rodari), cât și clasici (Greuceanu și Țugulea, de Petre Ispirescu). Este pasionat de benzi desenate, comics-uri și pisici pătrate.

 

Format: 27 x 27 cm
Nr. pagini: 28

Varsta: 3-6 ani
Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Newsletter

Dezabonare

Noutati
De Paste ne jucam si decoram

 

Pret: 9.00 Lei

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de Little Pages S.R.L., CIF: 32947518, Reg.Com: J40/3358/2014