Caiet de lecturi recomandate pentru clasa a II-a

Editura: Aramis

 

ISBN: 978-606-706-178-9

 

Pret: 8.99 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Caiet de lecturi recomandate pentru clasa a II-a

Email Telefon

Caiet de lecturi recomandate pentru clasa a II-a

Lectura înseamnă formarea și dezvoltarea imaginației, a creativității, a vocabularului, a comunicării, a culturii și, desigur, multă bucurie. Acest caiet este un instrument didactic util nu numai pentru elevi, ci și pentru profesori și părinți.
 
Conceput să le ofere elevilor teme variate, "Caietul de lecturi recomandate pentru clasa a II-a" aduce în atenție texte din literatura română și universală. Poezia, fabula, legenda, fragmentele de basm sau de roman se intersectează într-un mod plăcut și urmează un parcurs care face din lecturarea lor o preocupare ușoară și antrenantă. Cumulate, toate acestea evidențiază prezentul caiet printre lucrările de gen.
 
La finalul fiecăruia dintre cele peste douăzeci de titluri, imaginile tematice, exercițiile numeroase și divers alcătuite, rebusurile și jocurile îi încurajează și îi obișnuiesc pe copii să-și dezvolte imaginația, să folosească un vocabular bogat și variat, dar și să-și valorifice cunoștințele căpătate pe parcursul citirii textelor și să-și îndrepte atenția spre corecta rezolvare a cerințelor.
 
Sub grupajul Farmecul naturii, Mihai Eminescu și Otilia Cazimir sunt prezenți prin Revedere, respectiv Pentru tine, primăvară!…, iar la cel intitulat Prieteni necuvântători, Emil Gârleanu semnează Puișorii și Mărinimie. Jean de La Fontaine, George Topîrceanu și Elena Farago sunt grupați sub titlul Întâmplări cu tâlc, Vulpea și barza, Balada unui greier mic și Tanu aducând în atenție întâmplări din viața animalelor cărora li se atribuie trăsături umane.
Fragmentele din Lewis Carroll și Carlo Collodi, ce fac parte din Universul copilăriei, ne atrag atenția asupra întâmplărilor prin care trec Alice în Țara Minunilor și năzdrăvanul Pinocchio. Basmele și poveștile sunt prezente prin Hans Christian Andersen și Ion Creangă, care ne încântă povestindu-ne despre Degețica și Prințesa și bobul de mazăre, dar și despre Fata babei și fata moșneagului.
Spre final, călătorim împreună cu Gellu Naum și al său pinguin, în Cărțile cu Apolodor, și cu Astrid Lindgren şi eroina ei Pippi Șosețica.
 
Format: 21 x 30 cm
Nr. pagini: 64

Varsta: 6-9 ani
 
Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Newsletter

Dezabonare

Noutati
De Paste ne jucam si decoram

 

Pret: 9.00 Lei

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de Little Pages S.R.L., CIF: 32947518, Reg.Com: J40/3358/2014