Cartea pasarilor pentru copii

Editura: Editura Prospero

 

ISBN: 978-606-94026-5-8

 

Pret: 58.00 Lei

Pret: 45.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Cartea pasarilor pentru copii

Email Telefon

Cartea pasarilor pentru copii

Autor: Thornton W. Burgess

 


Autorul acestei carti a indragit atat de mult natura si toate vietuitoarele incat le-a dedicat intreaga sa cariera literara de 50 de ani - a scris peste 170 de carti pentru copii si 15 000 de povesti de noapte buna publicate in cotidiene.
 
 

Părinții, dascălii și copiii sunt invitați cu entuziasm în minunata aventură a iepurașului Peter prin lumea prietenilor săi înaripați, care, odata cu sosirea primăverii se întorc pe meleagurile lor.

Cu scopul de a le stârni interesul, de a-i familiariza și a întări legăturile de prietenie și dragoste dintre ei și păsări, autorul introduce copiii în universul fascinant al păsărilor, printr-un studiu științific îmbrăcat cu măiestrie în straie de poveste.

 

In peripețiile sale de-a lungul celor patru anotimpuri, interacționând cu o mare varietate de specii, aproape 100, iepurașul Peter împreună cu impetuoasa atotștiutoare, pănțărușa Jenny, învață, alături de micul cititor, desigur, curiozități despre aspectul fizic și penajul acestora, obiceiurile și comportamentul lor, preocupările, temperamentul și interacțiunea dintre ele, hrana si adăpostul lor, construirea cuiburilor, migrația, relațiile de rudenie, asemănări și deosebiri.

Adorabile prin modul de evocare, apelativele, unicitatea si diversitatea lor, prin trăsăturile morale care le însuflețesc, entuziasmul, hărnicia, afecțiunea, simțul responsabilității, fidelitatea, și prieteșugul lor, este cu neputință ca acestea să nu cucerească inimile micilor iubitori ai naturii, care vor fi surprinși și amuzați, dar mai ales inspirați.

 
Format: 17 x 22,5 cm, coperta cartonata
Nr. pagini: 304

Varsta: 3-6 ani, 6-9 ani, 9-12 ani, + 12 ani
 
Produse recomandate
Comanda acest produs
Pret Vechi:48.00 Lei
37.00 Lei
Comanda acest produs
Pret Vechi:71.00 Lei
69.00 Lei
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Newsletter

Dezabonare

Noutati
Tilda Soricela - Cea mai de pret comoara

 

Pret: 32.00 Lei

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de Little Pages S.R.L., CIF: 32947518, Reg.Com: J40/3358/2014