TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE
 

A) GENERALITATI


S.C. LITTLE PAGES S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.mami-citeste.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

 

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, preturile si specificatiile produselor, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Website-ul www.mami-citeste.ro va fi denumit generic Site-ul.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

 
B) GRESELI DE TIPARIRE
Societatea SC LITTLE PAGES SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 

C) DEFINITII

 1. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 2. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
 3. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
 4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
 5. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 6. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
 1. destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia Ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert;
 2. autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
 3. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
 4. date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra In categoria datelor cu caracter personal;
 5. date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

D) COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

 
S.C. LITTLE PAGES S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 32641.

 

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de Inregistrare prezentat pe site-ul www.mami-citeste.ro va solicita informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra;
 • pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat;
 • pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-ului, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. S.C. LITTLE PAGES S.R.L. poate folosi in cadrul Site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • pentru a imbunatati securitatea accesului;
 • pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
In cazul in care nu ne veti furniza datele personale solicitate, nu vom putea sa va procesam si livra comanda.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizate intra in categoria datelor tip "business contact", iar S.C. LITTLE PAGES S.R.L. le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (1) conformarea la rigorile legii; (2) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C. LITTLE PAGES S.R.L. si ale site-urilor sale web, sau (3) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare  indeplinirii obiectului solicitarii.

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

 

E) SECURITATEA DATELOR COLECTATE

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale In vigoare.

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. utilizeaza datele cu caracter personal colectate pe Site-ul www.mami-citeste.ro in urmatoarele scopuri:

 • facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
 • livrarea acestora.

F) DREPTURI DE AUTOR

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd. sunt proprietatea S.C. LITTLE PAGES S.R.L. sau sunt licentiate de S.C. LITTLE PAGES S.R.L. pentru a fi folosite.

 

G) LICENTE DE UTILIZARE

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea S.C. LITTLE PAGES S.R.L. Aceasta licenta nu include:

• revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;

• download-area sau copierea informatiilor legate de conturile de utilizator;

• utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie S.C. LITTLE PAGES S.R.L. sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare.

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al S.C. LITTLE PAGES S.R.L.

 

H) CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII

Site-ul este furnizat de catre S.C. LITTLE PAGES S.R.L. pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil".  S.C. LITTLE PAGES S.R.L. nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la S.C. LITTLE PAGES S.R.L. sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S.C. LITTLE PAGES S.R.L. fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. S.C. LITTLE PAGES S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni In redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.

S.C. LITTLE PAGES S.R.L. nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

 

I) SECURITATE

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat S.C. LITTLE PAGES S.R.L. pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui Site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd. vor fi pedepsite conform legii.


J) LEGISLATIE

Termenii si conditiile de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. LITTLE PAGES S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. LITTLE PAGES S.R.L.

 

K) CONTACT

S.C. LITTLE PAGES S.R.L.
Aleea Dealul Macinului nr. 1A, bloc 452, scara 2, apartament 77
Sector 6, Bucuresti
Tel: 0770 894 972
Email: contact@mami-citeste.ro
RC: J40/3358/19.03.2014; CUI 32947518
Cont: UniCredit Bank
IBAN: RO35BACX0000000990851001
 

spacer
Newsletter

Dezabonare

Noutati
Puzzle animale salbatice - 2 piese

 

Pret: 39.00 Lei

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de Little Pages S.R.L., CIF: 32947518, Reg.Com: J40/3358/2014