»  Noutati

Invata altfel cu pedagogia pozitiva

Editura: Didactica Publishing House

 

ISBN: 978-606-683-454-4

 

Pret: 32.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Invata altfel cu pedagogia pozitiva

Email Telefon

Invata altfel cu pedagogia pozitiva

Învățare într-un mod ludic, creativ și cu plăcere? Este posibil!

 

Copilul are dificultăți de concentrare și de memorare a lecțiilor? Aveți parte de multe "dureri de cap" care sfârșesc cu plânsete? Visați să asociați activitatea școlară cu plăcere, descoperire și reușită? Pedagogia pozitivă este răspunsul la toate întrebările voastre.

 

Ușor de aplicat, acest tip de pedagogie oferă un demers pentru a învăța să înveți, a memora, a înțelege și a structura... Ea îi ajută pe copii să prindă gustul de a-și face temele și pe adolescent să adopte o metodă de lucru eficientă, datorită instrumentelor inovatoare și simple, precum Mind Mapping, gestiunea mintală.

 

În această carte, ilustrată din plin cu imagini vesele, autoarele, psihologi specialiști în educație, aduc la ordinea zilei întrebările și curiozitatea copiilor, începând de la grădiniță și până la vârsta terminării studiilor, și le redau încrederea adulților care îi îndrumă. Misiunea lor este cea de a revoluționa metodele de învățare pentru a permite fiecăruia să-și activeze cea mai profundă dorință de a învăța... cu bucurie și cu simțul umorului!

 

Audrey Akoun este terapeut cognitiv-comportamental, iar Isabelle Lailleau este psiholog clinic, specializat în muncă și tipuri de învățare. Terapeuți de familie și formatoare certificate în metoda Mind Mapping și în gestiune mintală, ele sunt foarte active și pe rețelele de socializare: www.lafabriqueabonheurs.com și pe pagina de Facebook asociată.
În total, ele sunt mame a șapte copii.

 
Format: 18 x 14 cm
Nr. pagini: 191


 
Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Newsletter

Dezabonare

Noutati
De Paste ne jucam si decoram

 

Pret: 9.00 Lei

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de Little Pages S.R.L., CIF: 32947518, Reg.Com: J40/3358/2014