Parinti consecventi, copii fericiti

Editura: Aramis

 

ISBN: 979-973-679-703-3

 

Pret: 15.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Parinti consecventi, copii fericiti

Email Telefon

Parinti consecventi, copii fericiti

Autori: Pilar Sanchez, Ester Lopez, Yoland Hijazo

 

Anunt de angajare

Titlul postului: Parinte

Responsabilitati: Program full-time: 24 de ore/ zi, 7 zile/ saptamana, nopti nedormite, rezistenta la efort, atentie distributiva, capacitate de a acorda neconditionat iubire si respect, asigurarea unui grad sporit de protectie etc., etc. …

Beneficii: bucuria de a tine in brate o minune, un zambet stirb al unui copil semi-adormit si proverbiala "cana de apa la batranete”

 

Responsabilitatile de parinte sunt de un infinit de ori mai dificile decat orice fisa a postului. Paradoxul sta insa in faptul ca, la sosirea pe lume, copilul nu vine cu un manual de utilizare optima sau macar cu 2-3 instructiuni gangurite inainte de primul alaptat.

 

Cu toate acestea, putini sunt cei care inteleg necesitatea consecventei si a respectarii unor principii sanatoase pentru educarea propriilor copii, preferand sa se ghideze dupa starea de spirit de moment.

 

Ambitiosul proiect pe care si-l asuma autoarele acestei carti este acela de a contura fenomene pe care le traim fiecare dintre noi, zi de zi, in lupta cu sine pentru imbunatatirea constanta a comportamentului fata de copii.

 

Cartea nu ofera, sub pretextul vreunei pretentii de intelepciune senectuta, solutii… dar propune metode si dezvaluie raspunsuri.

 

Metoda consecintelor naturale si functionale pe care o postuleaza este nu doar inedita, ci chiar salutara. Va deschide perspective, va schimba mentalitati si va indrepta greseli…

 

Format: 15,5 x 23,5 cm

Nr. pagini: 112

Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Newsletter

Dezabonare

Noutati
Tilda Soricela - Cea mai de pret comoara

 

Pret: 32.00 Lei

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Website detinut de Little Pages S.R.L., CIF: 32947518, Reg.Com: J40/3358/2014